SUN’IY INTELLEKT TEXNOLOGIYALARINING IQTISODIYOT VA BIZNES BOSHQARUVIDAGI ROLI - Usmonova , Vasila; Baxriddinov , Firdavs (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur maqolada sun’iy intellekt texnologiyalarining iqtisodiyot va biznes boshqaruvidagi ahamiyati hamda ularning zamonaviy iqtisodiy jarayonlarga ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, sun’iy intellekt texnologiyalarining biznes jarayonlarini optimallashtirish, boshqaruv qarorlarini qabul qilish jarayonini takomillashtirish hamda iqtisodiy samaradorlikni oshirishdagi roli ko‘rib chiqiladi.