RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA O‘ZBEKISTONDA FINTECH TEXNOLOGIYALARINING RIVOJLANISHI - Usmonova , Vasila; Baxriddinov , Firdavs (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur maqolada raqamli iqtisodiyot sharoitida fintech texnologiyalarining rivojlanishi, ularning moliyaviy xizmatlar tizimiga ta’siri hamda O‘zbekistonda fintech platformalarining kengayishi tahlil qilinadi. Shuningdek, fintech texnologiyalarining iqtisodiyotdagi ahamiyati va istiqbollari ko‘rib chiqiladi.