RAQAMLI TRANSFORMATSIYA SHAROITIDA DAROMADLAR TENGSIZLIGI VA UNI QISQARTIRISH MEXANIZMLARI - Sattorov , Mirzohid (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur maqolada raqamli transformatsiya sharoitida daromadlar tengsizligining shakllanishi va uning asosiy omillari tahlil qilinadi. Xususan, raqamli texnologiyalar rivoji natijasida mehnat bozorida yuzaga kelayotgan o‘zgarishlar, yuqori va past malakali ishchi kuchi o‘rtasidagi daromad tafovutlari hamda hududiy nomutanosibliklar yoritilgan.