BOLA TARBIYALASHDA PSIXOLOGIK YONDASHUV - O‘rolova , Sevinch (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada bola tarbiyasida psixologik yondashuvningo‘rni va ota-onaning roli yoritilgan. Bola shaxsini to‘g‘ri shakllantirish, uning emotsional holati va psixologik ehtiyojlarini tushunish orqali sog‘lom jamiyatni barpo etishda dinimizning,ota-onaning roli tahlil qilingan.