TURISTIK MAHSULOT TUSHUNCHASI VA UNING TARKIBI - Qushnazariva , Vazira (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqola turistik mahsulot tushunchasini va uning tarkibini o‘rganishga bag‘ishlangan. Turistik mahsulotlar, iqtisodiy va ijtimoiy jihatdan ahamiyatga ega bo‘lgan mahsulotlar bo‘lib, ular turizm sohasida muhim rol o‘ynaydi. Maqolada turistik mahsulotlarning turlari, ularning tarkibi va ahamiyati haqida batafsil ma’lumot beriladi. Shuningdek, turistik mahsulotlar ishlab chiqarish va xizmat ko‘rsatish jarayonidagi muhim jihatlar ham ko‘rib chiqiladi.