ZAMONAVIY TURIZM RIVOJLANISH TENDENSIYALARI - Dilmurodov , Davlatbek (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu tezisda zamonaviy turizm rivojlanishining asosiy tendensiyalari, turizm sohasida yuz berayotgan o‘zgarishlar hamda uning iqtisodiy va ijtimoiy ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, turizm sohasining innovatsion rivojlanish yo‘nalishlari va istiqbollari ilmiy jihatdan yoritiladi.