BOSHLANG‘ICH SINFLARDA IJODIY FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION METODLARDAN FOYDALANISHNING PSIXOLOGIK AHAMIYATI - Turaxonova , Mohinur; Nuriddinova , Gulsara (Scientific practical conference, 2026)
Boshlang‘ich sinflarda innovatsion metodlardan (interfaol o‘yinlar, loyihalar, muammoli ta’lim) foydalanish o‘quvchilarning mustaqil, ijodiy va tanqidiy fikrlashini shakllantiradi. Bu yondashuv bolalarda o‘qishga bo‘lgan qiziqishni oshiradi, tasavvurini kengaytiradi va ta’lim sifatini oshirib, ularni kelajakdagi murakkab hayotiy vazifalarga ttayyorlaydi.