KORPORATIV IJTIMOIY MAS’ULIYATNING XALQARO IQTISODIYOTDAGI O‘RNI - Ziyatova , Ruxshona; Norbekov , Xursandmurod (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqola xalqaro turizmda korporativ ijtimoiy mas’uliyatning ahamiyatini tahlil qiladi.Shuningdek, korporativ ijtimoiy mas’uliyatning xalqaro turizmda qanday tatbiq etilishi, bu jarayonning foydalari, shuningdek, atrof-muhit va mahalliy iqtisodiyotga ta’siri ko‘rib chiqiladi.