TALABALARDA AGRESSIV XATTI-HARAKATLAR SHAKLLANISHINING PSIXOLGIK OMILLARI - Sa’dullayeva , Aziza (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqola talabalarda agressiv xatti-harakatning shakllanish omillarini (biologik, psixologik, ijtimoiy va atrof-muhit) tahlil qiladi. Olimlarning asosiy nazariyalari (frustratsiya-agressiya gipotezasi, ijtimoiy o‘rganish nazariyasi, umumiy agressiya modeli) asosida muammoning dolzarbligi ko‘rib chiqilib, oldini olish yo‘llari taklif etilgan.