JAMOADAGI SHAXSLARARO MUNOSABATLAR. JAMOALARARO SOGʻLOM MUHIT YARATISH - Yuldasheva , Sojida; Nabiyeva , Farzona (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur maqolada jamoadagi shaxslararo munosabatlarning psixologik mohiyati, ularning shakllanish omillari hamda jamoalararo sog‘lom muhitni yaratishning ijtimoiy-psixologik asoslari tahlil qilinadi. Shuningdek, jamoalarda ijobiy psixologik iqlimni shakllantirish usullari, konfliktlarning oldini olish va samarali kommunikatsiya mexanizmlari yoritiladi.