IQTISODIYOTDA XIZMAT KO‘RSATISHDA MEHNAT VA VAQTNI BOSHQARISH - Ziyatova , Ruxshona (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqola turizmda xizmat ko‘rsatishda mehnat va vaqtni boshqarishning ahamiyatini tahlil qiladi.. Shuningdek, mehmonlar ehtiyojlariga tez va samarali javob berish, xizmat ko‘rsatuvchi xodimlar va mehmonlar o‘rtasidagi o‘zaro aloqalarni yaxshilashga oid yondashuvlar muhokama qilinadi