TA’LIM TIZIMIDA RAQAMLI TRANSFORMATSIYA - Xolmurodov , Humoyun (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur maqola ta’lim tiimida raqamli transformatsiya jarayonini o‘rganishga bag‘ishlangan. Ta’lim sohasida raqamli texnologiyalarni joriy etish, ta’lim sifatini yaxshilash, o‘quv jarayonlarini samarali tashkil etish va o‘qituvchilar va talabalarga yangi imkoniyatlar yaratishdagi roli o‘rganilgan. Maqola raqamli transformatsiya jarayonining mohiyati, asosiy tamoyillari va ta’lim tizimida uning qo‘llanilishidagi ijobiy va salbiy tomonlari haqida fikr yuritadi. Tadqiqotda ta’lim jarayonining raqamli transformatsiyasi, onlayn ta’limning rivojlanishi va ta’limning kelajagi haqida bilimlar to‘plangan.