CHET TILINI O‘QITISHDA IJTIMOIY TARMOQLARNING O‘RNI VA IMKONIYATLARI - Nazarqosimova, Dinora (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada hozirgi globallashuv davrida chet tillarini, xususan ingliz tilini o‘qitishda ijtimoiy tarmoqlarning roli va imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi. Bundan tashqari, turli xil platformalar, telegramdagi botlar va saytlar orqali til o‘rganishning hayotiy misollari tadqiq qilinadi. Platformalarning afzalliklari (bepul resurslar, xalqaro do‘stlar orttirish, xohlagan vaqtda o‘rganish, moliyaviy yengillik) va kamchiliklari (internet muammolari, sog‘liqqa ta’siri, slang va qisqartmalar ko‘pligi) tahlil qilinadi.