YUSUF XOS HOJIBNING “QUTADG‘U BILIG” ASARIDAGI AYRIM SIFAT SO‘Z TURKUMIGA OID SO‘ZLARNING QO‘LLANISH XUSUSIYATI - Solnyshkina , Marina; Buronova, Xolida (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolada qadimgi turkiy til manbasi hisoblangan Yusuf Xos Hojibning “Qutadg‘u bilib” asaridagi sifatlar ma’nosiga, tub va yasamaligiga hamda darajalanish xususiyatiga ko‘ra tahlil qilingan.