INGLIZ TILI MASHGʻULOTLARIDA MOBIL ILOVALARNI QOʻLLASHNING XALQARO VA MILLIY TAJRIBALARI - Mustafoyev , Behzod (Scientific practical conference, 2025)
Globalizatsiya va raqamli texnologiyalar davrida chet tillarni, xususan ingliz tilini o‘qitishda innovatsion yondashuvlar muhim o‘rin tutmoqda. Mobil ilovalar til o‘rganish jarayonini soddalashtirish, samaradorligini oshirish va mustaqil ta’limni rivojlantirishda keng qo‘llanilmoqda.