SOG‘LOM TURMUSH TARZINI RIVOJLANTIRISHDA SAYOHATLARNING O‘RNI - Fayzullayev , Sherzod (Scientific practical conference, 2025)
O‘shbu maqolada sihat-salomatlikni saqlash va yaxshilashda sayohatlarning ijtimoiy-tarbiyaviy xususiyatlarini o‘rganish va O‘zbekiston tabiatida sayohatbob manzillarining sharoitlari xamda imkoniyatlari, ularning inson salomatligini ta’minlashdagi o‘rni va ahamiyati, afzalliklari to‘g‘risida fikr yuritiladi.