“OVUL ORALAGAN BO‘RI” QISSASIDA TABIAT VA INSON RUHIYATI TASVIRIGA XOS MUSHTARAKLIK - Toshbekova , Ziyoda (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolada Normurod Norqobilovning “Ovul oralagan bo’ri” qissasidagi insoniyat va nabotot dunyosidagi mushtaraklik qiyosiy tahlil etilgan bo’lib, unda ular o’rtasidagi mutanosiblik ruhiyati chizgilari orqali tatqiq etilgan.