AXBOROT TA’LIM MUHITIDA MUHANDISLIK SOHASIDAGI KASBIY FAOLIYAT - Axmedov , Juraboy (Scientific practical conference, 2025)
Maqolada Oliy ta’lim tizimida axborot-ta’lim muhiti orqali muhandislik tafakkuri, mustaqil ishlash ko‘nikmalari, texnologik savodxonlik va kasbiy moslashuvchanlik kabi xislatlarni shakllantirish uchun maxsus metodik tizim ishlab chiqilgan. Maqola ilmiy-nazariy ishlanmalarni amaliyotga joriy etish ishlari bilan shug'ullanuvchilarga asoslab tayyorlangan.