OILAVIY TA’LIMNING OILA KONFIGURATSIYASIGA BOG‘LIQLIGI: KO‘P FARZANDLI BO‘LISH, BITTA FARZANDLI BO‘LISH - Umarov , B.M. (Scientific practical conference, 2025)
Ko‘p bolali va bitta bolali oilalar farzandlarining ijtimoiy-psixologik xususiyatlarining o‘ziga xosligi maktab o‘quvchilari o‘rtasidagi shaxslararo munosabatlarni idrok etishning o‘ziga xosligida namoyon bo‘ladi. Katta oilalarda uning a’zolari o‘rtasida qandaydir birlik mavjud.