BOLALAR PSIXOLOGIYASIDAGI MUAMMOLAR - Murtozayeva , Visola; Mamanova , Sayyora (Scientific practical conference, 2025)
Maqolada bolalar psixologiyasidagi o‘zgarishlar va ularni yengish usullari haqidagi qarashlar bayon etilgan. O‘smirlik davri psixologiyasining nozik qarashlarini o‘zida aks etgan. Shuningdek bolalardagi bunday jarayonlarga ota- onalarning o‘rni muhokama qilingan.