TALABALARDA MOTIVATSIYANI SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Djumanov , Sherali; Nomozova , Latofat (Scientific practical conference, 2025)
Mazkur maqolada talabalar o‘quv faoliyati samaradorligiga motivatsiyani ta’siri, talabalarda motivlarni shakllanishida psixologik xizmatning o‘rni haqida nazariy tavsiyalar berilgan.