TA’LIM XIZMATLARI BOZORIDA OLIY TA’LIM MUASSASALARI RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISHNING AHAMIYATI VA TAMOYILLARI - Ismoilova , Feruza (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim xizmatlari bozorida oliy ta’lim muassasalari raqobatbardoshligini oshirishning mohiyati va ahamiyati yoritilgan. Oliy ta’lim muassasalari raqobatbardoshligiga ta’sir etuvchi ichki va tashiq omillarni ta’sirini to‘g‘ri baholash muhimligi ko‘rsatib o‘tilgan.