BO‘LAJAK MUHANDISLARNI MUSTAQIL ISHLASH JARAYONIDA KASBIY-IJODIY FAOLIYATGA TAYYORLASH METODIKASI - Sattorova , Mahliyo (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim tizimining alohida yo‘nalishlaridan biri kasbiy ta’limda bo‘lajak muhandislarni mustaqil ishlash jarayonida kasbiy-ijodiy faoliyatga tayyorlashda loyiha metodining afzalligi to‘g‘risida so‘z yuritilgan.