RAQAMLI TEXNOLOGIYALARI ASOSIDA ENERGETIKA SOHASI BOʻYICHA BOʻLAJAK MUTAXASSISLARNI KASBIY FAOLIYATGA TAYYORLASHNING BOSQICHLARI VA DIDAKTIK IMKONIYATLARI - Hafizov , Erkin (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolada Bo‘lajak energetiklarga kasbiy faoliyatga tayyorlashda qayta tiklanadigan energiya manbalaridan foydalanishni o‘rgatishning tashkiliy-tuzilmaviy modeli orqali raqamli texnalogiyalarning tutgan o‘rni va muhandislarni ilmiy tadqiqot ishlariga yo‘naltirish haqida so‘z boradi.