TUT KASALLIKLARI VA ULARGA QARSHI KURASHISH CHORALARI - Narzillayev , Fazliddin (Scientific practical conference, 2025)
Mazkur maqolada tut daraxtiga xos bo‘lgan asosiy kasallik turlari, ularning sabablari, belgilari va ularni davolash usullari haqida ma’lumot beriladi. Shuningdek, agrotexnik va ekologik jihatdan xavfsiz vositalar asosida kurashish choralari ko‘rib chiqiladi.