AVTOMOBILLARDA SUN’IY INTELLEKT - Nurullayev , Usmon; Begmatov , Baxriddin; Qarshiboyev , Zuhriddin (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolada avtomobillarda sun’iy intellekt texnologiyalarining qo‘llanilishi, ularning afzalliklari va rivojlanish istiqbollari yoritilgan. Sun’iy intellekt asosida ishlovchi avtopilot tizimlari, aqlli haydovchi yordamchilari (ADAS), telematika va monitoring vositalari, shuningdek, energiya samaradorligini oshirish texnologiyalari tahlil qilingan.