SMART-TA’LIM TEXNOLOGIYALARI YORDAMIDA O‘QUV JARAYONIDA SHAXSGA YO‘NALTIRILGAN YONDASHUVNI AMALGA OSHIRISH - Eshonqulova, Madina (Scientific practical conference, 2025)
Mazkur maqolada smart-ta’lim texnologiyalaridan foydalanishning o‘quv jarayonida shaxsga yo‘naltirilgan yondashuvni amalga oshirishdagi pedagogik imkoniyatlari tahlil qilinadi. Smart-ta’lim tizimi raqamli ta’lim resurslari, sun’iy intellekt asosidagi o‘quv dasturlari, mobil ilovalar va onlayn platformalardan foydalanish orqali talabalarning individual ta’lim ehtiyojlarini qondirish, o‘zlashtirish darajasini aniqlash va shaxsiy rivojlanishini ta’minlash imkoniyatini beradi. Tadqiqotda smart-ta’lim texnologiyalari yordamida shaxsga yo‘naltirilgan yondashuvni qo‘llash metodlari, afzalliklari hamda amaliy natijalari ko‘rib chiqiladi.