PEDAGOGIK FAOLIYATDA SUN’IY INTELLEKT IMKONIYATLARI VA KAMCHILIKLARI - Xoljigitov , Sobir; Ibrohimov, Javohir (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu ishda matematika fanini o‘qitish jarayonida sun’iy intellekt (SI) texnologiyalarining qo‘llanilish imkoniyatlari va u bilan bog‘liq kamchiliklar tahlil qilingan. Shuningdek, sun’iy intellektdan foydalanishdagi ayrim muammolar, xususan, texnik jihatlar, inson omilining kamayishi va o‘quvchilarda mustaqil fikrlash ko‘nikmasiga salbiy ta’siri kabi xavf-xatarlar ko‘rib chiqilgan.