O`ZBEKISTONNING AGRAR SEKTORIDA EKSPORT SALOHIYATI VA OZIQ-OVQAT XAVFSIZLIGI O`RTASIDAGI BOG`LIQLIK: https://doi.org/10.5281/zenodo.21124385 - Bayjanov , S.Q. (Scientific practical conference, 2025)
O`zbekiston uchun oziq-ovqat xavfsizligi birinchi darajali ahamiyatga ega, chunki u mamlakatning ijtimoiy-iqtisodiy barqarorligi, aholining yashash darajasi va farovonligiga bevosita ta`sir ko`rsatadi.