SUR QORAQALPOQ NASLIY TIPIDAGI QO’ZILARDA RANG-BARANG TUSLARNING SHAKLLANISHI VA IFODALANISH XUSUSIYATLARINI TAHLIL QILISH: https://doi.org/10.5281/zenodo.21104583 - Urimbetov, A.A; Qurbaniyazov , S.S; Saparbaev , Q.E (Scientific practical conference, 2025)
Qorako’lchilik tarmog’i Respublika chorvachiligida muhim o’rin tutadi. Qorako’l qo’ylari 20 mln gektardan ortiq bo’lgan cho’l yaylovlaridan samarali foydalanishga moslashgan bo’lib, bu hududlar qattiq iqlim sharoiti bilan tavsiflanadi.