PARRANDA TUXUMLARIDA EMBRIONLARNI O`SISH VA RIVOJLANISHI : https://doi.org/10.5281/zenodo.21103515 - Nametov , A.L; Keunimjaeva , M; Taubaeva , Sh; Aminov, I (Scientific practical conference, 2025)
Respublikada parrandachilikni yanada rivojlantirish va har tomonlama qo’llab-quvvatlash, sohaga ilg’or texnologiyalar va innovatsion ishlanmalarni joriy etish, parranda mahsulotlarini qayta ishlashni chuqurlashtirish, ularning turlari va eksport ko’lamini kengaytirish, raqobatbardosh parranda mahsulotlari ishlab chiqarish orqali aholini yetarli miqdorda parranda mahsulotlari bilan barqaror va maqbul narxlarda ta’minlashdir.