PENSTREP 400 PREPARATINING FARMAKOLOGIYASI VA QORAMOLLARGA XIMIOTERAPEVTIK HAM XIMIOPROFILAKTIK TA’SIRLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.21094635 - Rejepbayev , J.E; Gabbarova , U.U (Scientific practical conference, 2025)
Chorvalik va veterinariya sohalaridagi islohatlarni shu sohalarda faoliyat ko’rsatayotgan mutaxassislar amalga oshiradi. Shuning uchun mamlakatimiz rahbari tomonidan ta’lim tizimini yanada rivojlantirish, respublikamiz ilmiy salohiyotini jahon andozalari darajasiga ko’tarish, ilm- fan yutuqlarini ishlab chiqarishga keng joriy etish masalasiga katta e’tibor berilmoqda.