QUSLAR PULLOROZINDA EPIZOOTIYAGA QARSI ILAJLAR: https://doi.org/10.5281/zenodo.21058440 - Kamalova , A.I.; Jarilkaganova , G.J. (Scientific practical conference, 2025)
Juqpalı kesellikler epizootiyasına qarsı gúresiw hám aldın alıw qusshılıqtı tabıslı rawajlandırıwdıń tiykarı bolıp esaplanadı. Bunda mashqalanıń eki tiykarǵı tárepin itibarǵa alıw lazım: qusshılıq xojalıǵın infekciyalıq kesellikler epizootiyalarınan saqlaw hám quslardıń infekciyalıq kesellikleriniń profilaktikası boyınsha kompleksli jumıslardı alıp barıw.