ASTRAGALUS MEMBRANACEUS O‘SIMLIGINI URUG‘IDAN MIKROKLONAL KO‘PAYTIRISH - Qodiraliyeva , R.; Mustafakulov , M.A. (Scientific practical conference, 2025)
Dukkakdoshlar oilasiga mansub O‘zbekistonda uchramaydigan turkum bo‘lgan dorivor Astragalus membranaceus o‘simligini urug‘idan mikroklonal ko’payrish uchun dastlabki muhim amalga oshiriladigan bosqichlar va unib chiqgunga qadar e’tibor berish kerak bo‘lgan jihatlar.