RAQAMLI IQTISODIYOT UCHUN KADRLAR TAYYORLASH: OLIY TA’LIM TIZIMINING INNOVATSION YONDASHUVLARI - To‘ychiyeva , Nodira (Scientific practical conference, 2025)
Jahon oliy ta’lim muassasalarida innovasion faoliyatni boshqarishni takomillashtirish zamonaviy iqtisodiyotining shakllanishida strategik ahamiyatga ega bo'lib, ilmiy-texnikaviy taraqqiyotni jadallashtirish, yangi texnologik yechimlarni tijoratlashtirish va milliy innovasion tizimni mustahkamlashda hal qiluvchi omil sifatida namoyon bo'lmoqda.