INSONIYAT SIVILIZATSIYASI RIVOJIDA ULOV VOSITALARIDAN BIRI OTLARNING O‘RNI - Tashbayev , Asliddin (Scientific practical conference, 2025)
Maqolada insoniyat sivilizatsiyasi hamda iqtisodiy va madaniy aloqalarning rivojida qadimgi ulov vositalaridan biri otlarning o‘rni va ahamiyati. Shuningdek ularning turlari va xususiyatlari haqida arxeologik tadqiqotlar hamda tarixiy manbalarga suyanilgan holda atroflicha fikir yuritiladi.