“ROHATI DIL” ASARIDA JANR XILMA-XILLIGI - Aliyeva , Sevinch (Scientific practical conference, 2025)
Ushbu maqolada Xo‘janazar Huvaydoning “Rohati dil” asaridagi janrlar xilma-xilligining tadqiqiga bag‘ishlangan bo‘lib, undagi janrlar sanab o‘tilib alohida asardagi nomlari bilan keltirilgan.