TIL O‘RGATISHDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALAR: SMART TA’LIM MUHITI VA MEDIA VOSITALAR ORQALI INTEGRATSIYALASHGAN YONDASHUV - Shodiyarova , Moxira (Scientific practical conference, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy texnologiyalar yordamida xorijiy til o‘rganish jarayonining samaradorligi, uslubiy yondashuvlari va ularning zamonaviy ta’lim tizimidagi o‘rni keng tahlil qilinadi. Dasturiy vositalar, onlayn platformalar, sun’iy intellekt, virtual haqiqat (VR) va kengaytirilgan haqiqat (AR) texnologiyalarining o‘quvchilarning til kompetensiyasini rivojlantirishdagi roli muhokama qilinadi. Shuningdek, o‘quvchilar va o‘qituvchilar fikriga asoslangan holda amaliy tajriba va ilmiy tadqiqot natijalari taqdim etiladi.