MOLIYAVIY HISOBOTLARNI XALQARO STANDARTLAR ASOSIDA TIJORAT BANKLARIGA JORIY ETISHNI TAKOMILLASHTIRISH - Mamasobirov , Nasibillo (Scientific practical conference, 2026)
Bank tizimida iqtisodiyotni erkinlashtirish sharoitida moliyaviy hisobotning xalqaro standartlar asosida moliyaviy hisobotlarni shakllantirish, hisobot ko‘rsatkichlarini xalqaro talablar asosida takshil qilish jarayonidagi muammolar va ularning yechimlarini ochib berish masalalari batafsil yoritilgan, hisobot tuzish jarayonida MHXS asosida hisobot ko‘rsatkichlarini shakllantirish amaliyoti keltirilgan.