NOSIR FOZILOVNING SUJET VA KOMPOZITSIYA YARATISH MAHORATI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20823690 - Lutfullayev , Jaxongir (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur maqolada o‘zbek bolalar nasrining yetuk vakili Nosir Fozilovning “Saraton”, “Qorxat” qissalari X.To’xtaboyevning “Sariq devni minib”, “Shirin qovunlar mamlakati yoki sehrgarlar jangi” romanlari bilan qiyosiy tarzda o’rganilib, yozuvchining sujet va kompozitsiya yaratish mahorati tahlil qilindi.