OYBEKNING POLISEMANTIK LEKSEMALARDAN FOYDALANISH MAHORATI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20823496 - Sindorov , Lutfulla (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur maqolada Oybekning “Navoiy” romani leksikasining polisemantik xususiyatlari lingvopoetik yondashuv asosida tahlil qilingan hamda matnning lug‘at tarkibida uchraydigan ko‘p ma’noli birliklar aniqlanib, ularning semantik tuzilishi, kontekstual funksiyalari hamda badiiy-estetik vazifalari yoritilgan.