AGRESSIVLIKNING BOLALAR PSIXOLOGIYASIDAGI O‘RNI VA OLDINI OLISH USULLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20812048 - Sattorova , Mahliyo; Eshmurodova , Umida (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada bolalarda agressiv xulq-atvorning kelib chiqish sabablari, uning biologik, psixologik va ijtimoiy omillari keng yoritilgan. Shuningdek, agressivlikning shakllanishiga ta’sir etuvchi omillar, jumladan, oilaviy muhit, ta’lim jarayoni va zamonaviy axborot vositalarining roli tahlil qilinadi.