OILAVIY MUHITNING BOLANING SHAXS SIFATIDA SHAKLLANISHIGA TA’SIRI : https://doi.org/10.5281/zenodo.20811721 - Murodova, Jasmina (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada bolaning shaxs sifatida shakllanishida oilaviy muhitning psixologik ahamiyati yoritilgan. Oiladagi tarbiya, ota-onaning munosabati, mehr-muhabbat va psixologik muhitning bola xarakteri, dunyoqarashi hamda ijtimoiylashuviga ta’siri tahlil qilingan.