“ALFA” VA “Z” AVLODLARNING O’ZIGA MUNOSABAT KO’RSATGICHLARINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20808821 - Abdunazarova , Shoxroʻza (Scientific practical conference, 2026)
Oʻz-oʻzini anglash mazmuni ichki va tashqi qismlarga ega. Ichki oʻz-oʻzini anglash ijtimoiy muhit bilan bog’liq bizning ta’sirlarimiz, e’tiqodlarimiz, idroklarimiz, qiziqishlarimiz, maqsadlarimiz, shaxsiyatimiz, qadriyatlarimiz va mazmunli hayot shakllarini oʻz ichiga oladi. “Alfa” avlod, “Z” avlodlarda o’ziga munosabatning o’ziga xosliklari.