INTERNET VA IJTIMOIY TARMOQLARNING INSON PSIXOLOGIYASIGA TA’SIRI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20808401 - Komilova , Aziza; Toshmuratova , Dilobar (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada internet va ijtimoiy tarmoqlarning yoshlar psixologiyasiga ta’siri, virtual muloqotning inson ruhiyati, emotsional holati va ijtimoiy xulq-atvoriga ko‘rsatadigan ijobiy hamda salbiy ta’sirlari, shuningdek, internetga qaramlik, yolg‘izlik hissi, depressiv holatlar va kommunikativ muammolarning kelib chiqish sabablari psixologik jihatlari yoritilgan.