TAFAKKUR VA KREATIVLIK MUAMMOSINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20807831 - Sharafitdinov , Abdulla; Yuldashev, Sheryigit; Mahkamova , Sevinch (Scientific practical conference, 2026)
Mazkur maqolada tafakkur va kreativlik muammosining psixologik jihatlari, ijodiy fikrlashning shakllanish omillari hamda kreativ tafakkurning zamonaviy ta’lim tizimidagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, kreativlikning kognitiv, emotsional va motivatsion asoslari, ijodiy tafakkurning rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar hamda psixolog olimlarning ilmiy qarashlari tahlil qilingan.