PSIXOLOGIK TEST JARAYONIGA SINALUVCHILARNING SUBYEKTIV TAYYORLIGI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20677406 - Usmanov , Salahdin; Arakulov , Gayrat (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu tadqiqot psixologik test jarayoniga sinaluvchilarning Sub’yektiv tayyorligini tizimli o‘rganish, uning tarkibiy komponentlarini aniqlash va tashxislash natijalariga ta'sirini empirik jihatdan baholashga qaratilgan.