TAZYIQ VA ZO‘RAVONLIKKA UCHRAGAN XOTIN-QIZLARGA IJTIMOIY XIZMAT KO‘RSATISHNING HUQUQIY VA PSIXOLOGIK ASOSLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20659186 - Sattorova , Mahliyo; Xudoyorova , Sevinch (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu tezisda tazyiq va zo‘ravonlikka uchragan xotin-qizlarning ijtimoiy-psixologik holati, ularga ko‘rsatiladigan kompleks yordam (huquqiy, tibbiy, psixologik) mexanizmlari va reabilitatsiya markazlarining o‘rni tahlil qilinadi.