YOSH OILALARDAGI OILAVIY NIZOLARNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI: https://doi.org/10.5281/zenodo.20658451 - Ergasheva , Moxina (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada yosh oilada yuzaga keluvchi nizolar, nizolarning ma’lum sabablari, signallari yoki belgilari, ajralish va uning sabablari yoritib berilgan. Qolaversa, moslashuv masalalari, hissiy munosabatlar va ruhiy salomatlik holatlari haqida bayon etilgan.