O’SPIRINLIK DAVRIDA KASB TANLASH YETAKCHI FAOLIYAT SIFATIDA: https://doi.org/10.5281/zenodo.20658181 - Normurodova , Mashhura (Scientific practical conference, 2026)
Ushbu maqolada o’spirinlik davrida yoshlarning kasb tanlash faoliyati haqida batafsil ma’lumot berilgan. Kasb tanlashdagi motivatsiya sohasi ham batafsil tahlil etilgan.